bloem
bloem
Aardappelappeltorentjes
Aardappelblini's
Aardappelgnocchi met gorgonzolasaus
Aardappelhoorntjes met romige kruidenkaas
Aardappelkoek met rookkaas
Aardappelpoffertjes met knoflook
Aardappelsaladesaus met bier
Aardappelsoesjes
Aardbeientaart 1
Aardbeientaart 1
Aardbeientaart met poedersuiker
Ajam Kerrie 1
Amandelcake
Amandelen van de snoekbaars
Ananaskoekjes
Ansjovissaus
Appel-hazelnoot crisp
Aspergeragout met kervel
Asperges au gratin
Ati Goreng Soekaboemi
Aubergines (perzische)
Babi Padang
Babi Tjampoer Assinan
Bah Pao
Bah-so
Basisrecept - Bechamelsaus (uit de magnetron)
Basisrecept - Bechamelsaus (van de kookplaat)
Basisrecept - Flensjes
Basisrecept - Pasta
Basisrecept - Witte saus
Basisrecept - bruine saus
Bawangsaus
Bechamel-kaassaus
Bechamelsaus met kruiden
Bieflap gevuld met paprika-omelet
Biefstuk met prei en mosterd
Bloemkoolkoekjes
Bloemkoolsaus
Boemboe bali ikan
Boeren-varkenskotelet
Boeuf bourguignon
Boeuf stroganoff met wodka
Bonenschotel met Geuze bier
Bont slaatje van roodbaars en scampi
Botersaus
Bouillon met zelf gemaakte vlinderpasta
Broodgnocchi
Broodschotel met appel en rozijnen
Canneloni met broccoli en worteltjes
Canneloni met paddestoelen
Casselerib met mierikswortelsaus
Chocolade-batontaart
Chocoladetaart
Citroengebak
Clafoutis met blauwe druiven
Clafoutis met gedroogde pruimen
Coq au vin 2
Dadar djamoer
Daube van rundvlees met oesterzwammen
De dames Kwark en Citroen
Djahesaus I
Entrecotes (gemarineerd) in rode wijn
Entrecotes met champignonsaus
Flensje gevuld met kip
Flensje gevuld met ratatouille
Flensje met gerookte kip en chinese kool
Flensjes met Grand Marnier
Flensjes met appel
Flensjes met citrusvruchten
Flensjes met warme pruimen
Frikadel Djagoeng II
Frikadel met banaan
Fruitcocktailsoufflee
Fruittaart van de bakplaat
Fruittaart van de bakplaat
Fruitvlaai
Gamba's met salade
Garnalensouffle
Gebakken Boursin
Gebakken aubergines
Gebakken camembert met aarbeiengelei
Gebakken courgette salade
Gebakken forel met amandelen
Gebakken kalfslever met ui en spek
Gebakken kippenlevertjes
Gebakken lever
Gebakken schelvis met roomsaus
Gebakken schelvis met roomsaus
Gebakken slibtong
Gefrituurde aubergines
Gefrituurde beslagkrullen
Gefrituurde champignons met saus
Gefrituurde poonfilets
Gefrituurde salieblaadjes
Gefrituurde spierinkjes met citroen-remouladesaus
Gefrituurde vleesreepjes
Gegarneerde zachte souffleetjes
Gegratineerde brie-knoflooksoep (roomkleurig)
Gegratineerde spruitjes met rookworst
Gegrilde zalm met dragonsaus
Gegrilleerde kipfilets met groene kool
Gehaktrolletjes
Gele rijstkoepeltjes met gehaktsaus
Gemengde groenteschotel
Gemengde zeevis in een pittige saus
Genuese vleessaus
Gepaneerde kalkoenschnitzel
Gepaneerde schol
Gepocheerde kaasbolletjes met spinazie
Gepocheerde tarbot
Gestoofde kalfsschenkel
Gestoofde kalfsschenkel met tomaten
Gimbal Oedang Croquant
Goulash (kip)
Grand marniersouffle
Griekse pastasouffle
Groene pasta
Groentetaart
Haas op italiaanse wijze
Hamlappen met kruidensaus
Hartige clafoutis
Hartige pannekoeken
Hazepeper 1
Hongaarse goulash
Italiaanse aardappelkoekjes
Kaasschijf met gember
Kaasscones met mosterdboter 2
Kaassteak
Kaastaart met venkel en gerookte kip
Kabeljauw (verborgen) met garnalen en dillesaus
Kabeljauw met ratatouille
Kabeljauw met zoetzure saus
Kabeljauwfilet met sojasaus
Kabeljauwpakketjes met leerdammer kaas
Kalfskoteletten met salie
Kalfslever in portsaus met rozijnen
Kalfslever met mango en ananas
Kalfsoesters in dragon-roomsaus
Kalfsschenkel met morieljes en grotchampignons
Kalfsschnitzels met champignon-roomsaus
Kalfsschnitzels met prosciutto en kaas
Kalfsvlees Marengo
Kalkoen in chocoladesaus
Kalkoenpastei
Kalkoenpastei
Kalkoensteak met blauwe schimmelkaas
Karbonade (rib, gefrituurd)
Karbonade (rib, gevuld met hollands gekruid gehakt)
Karbonade met madeirasaus
Kip (gestoofd in wit bier)
Kip Kerrie met gemengd fruit
Kip Marengo
Kip in sherry
Kip met cashewnoten (thais)
Kip op parijse manier
Kip zoetzuur (thais)
Kipfilet cordon bleu
Kipfilet gepaneerd
Kipfilet met bearnaisesaus
Kipfilet met roomkaas en ham
Kipfilet op weense wijze
Kipfilets
Kipfilets met provencaalse kruiden
Kiphapjes
Kippelevertjes met appel en katenspek
Kippenlevers in madeirasaus
Kippenlevertjes 1
Kipschnitzel met abrikozen
Koekjes van rauwe aardappelen
Kruidenbrood in terracotta
Ku lo yuk II
Kuikendijen met knoflook en kruiden
Kwee Lapis I
Kwee Lapis II
Kwee Pilow 2
Lamskerry
Lamsvlees a la bourguignonne
Lasagne Bolognese
Lever uit Tirol
Macaroni Ajam
Macaroni met kipragout
Maispannekoekjes met schenkstroop
Maissoep 1
Makreel (gestoomd) gevuld met groente
Martabak
Milanese kalfsschenkel
Mosselen (gebakken)
Mosselen a la meuniere
Mosselen op de wijze van de molenaarsvrouw
Mosselragout 1
Mosterdsaus
Mosterdsaus speciaal
Naan's
Noedels
Oesterzwambeignets
Omelet met artisjokken
Omeletbuideltjes met gesmoorde koolrabi
Ossehaas met mosterdzaadjes
Osso bucco uit Frankrijk
Oubliebakjes
Ouderwetse ossestaartsoep
Pad in zijn hol
Paling met rozijnen
Pangsit Goreng IV
Pannekoek-reepjes met rozijnen en ananas
Pannekoeken gevuld met gehakt en groente
Pannekoekentaart met zeevruchten
Paprika's (gevuld)
Pasta alla Toscana
Pasteitjes met kalfszwezerik
Perkedel Oedang Biasa
Perziktaart met kiwi
Pikante wittesaus
Piloos
Pinda-maissoep
Pisang Goreng
Pisang goreng 1
Pizza met tomaten, mozzarella en kaas
Pizza met tonijn en oesterzwammen
Plat brood met rozemarijn
Poonfilets met krielaardappeltjes en broccoli
Pot au feu
Prei-pastaschotel
Profiteroles met stracciatella ijs
Provencaalse uientaart
Rabarbertaart
Ragout (kip)
Ragout (vis)
Ragout met knolselderij en ham
Rama's bad
Ravioli met spinazie
Rempah Goreng Pedis
Rempejeh van garnalen of van teri (klein zeevisje)
Resolles
Rollade (varkensfilet a l'orange)
Runderhaas in walnootsaus
Runderlapjes op z'n vlaams
Rundvlees gestoofd in guiness-bier
Rundvlees in rode wijnsaus
Russische rijst pastei met gerookte forel
Sajoer Tjampoer
Salade met zeebaars en sinaasappelsap
Sapi Tjampoer Malang
Sate Ikan
Saucijsjes in kruidensaus
Saus Goeri
Schelvis met paprika
Schol a la Picasso
Scholfilet in 't geel
Schuimcakejes met perensabayon
Siciliaanse visschotel
Sinaasappelrijst met lever
Slasoep
Smoor Ajam Siliwangi
Snelle goulash
Soep (tomaten-uien)
Soesjes (aardappel)
Sop Tomat Tjina
Spaghetti op z'n napolitaans
Spekkoek 1
Spekkoek 2
Spinazie-souffle
Spinaziesoep met creme fraiche
Stoofschotel met runderlappen (uit de Elzas)
Stoofschotel met vis (texelse)
Suikerslakken
Supreme de volaille au vin blanc
Taart (citroen, schuim)
Tagliatelle alla salsa di funghi
Tagliatelle met rosbiefreepjes
Tagliatelle met tongschar in vis&dillesaus
Tartaartje met chorizo en ui
Telor Dadar Isi
Terrine van sinaasappels
Terrong Goreng Koeloekoe
Thepla
Tomatencremesoep
Tong (a la meuniere)
Tong a la meuniere
Tortillas van tarwebloem
Tournedos met portsaus
Tropische saus
Turkse honingtoetje
Uiensaus
Uiensoep
Uiensoep
Uiensoep met kaas
Varkensfilet gevuld met kaas
Varkenskarbonades met marsala
Varkenskotelet "van 't veld"
Varkenskotelet met roquefort
Varkenslever met rookspek en uien
Varkensmedaillons marengo
Varkensoesters
Vegetarische pate
Vis schotel uit Normandie
Visfilets met groene tomatensaus
Visveloute
Vrouwendijen
Vrouwendijen 1
Xiasiumai
Yoghurtcake
Yorkshire pudding
Yorkshire pudding met appel
Yorkshire pudding met kruiden
Zalmrolletjes (gevuld) met radijs
Zandtaartjes met pruimen en rozenbotteljam
Zoet pastagerecht
Zoete kaasflapjes met honing
Zoete pasteitjes met kwarkvulling
Zoete worteltaart
Zwitsers kalfsvlees
gestoofd rundvlees in zoetzure saus
lever met rode grapefruit
lever met rozijnensaus
scholfilet met sinaasappel-kerriesaus
sojabloem
Kip op creoolse manier
tarwebloem
Appeltaart klassiek
Bienenstich
Brood met zongedroogde tomaten en noten
Broodvlecht met maanzaad
Koolrabi met groene kruidensaus
Limburgse rijstevlaai ala Phil
Limburgse vlaai ala Lenie (met div. vulling)
Limburgse vlaai van gistdeeg
Limburgse vlaai van kwarkdeeg
Pastadeeg (basisrecept)
Schwarzwalder kirschtorte
Tempeh Goreng III
Wafels, losse; met suiker van gistdeeg