culinaire
zaken
.nl
Gamba's met salade
(Lekker met stukjes stokbrood)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
1
100
1
50
12
3
2
2
1
1
1
1
1
1
-
-
deciliter
deciliter
gram
deciliter
gram
stuks
eetlepel
eetlepel
gram
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
bosje
stuks
naar smaak
naar smaak
bouillon (vis-)
wijn (wit,droog)
sla (gemengd) ingrediënt info
room
boter (room-)
garnaal (Chinees(gamba))
olie (olijf-) ingrediënt info
bloem ingrediënt info
pit (pijnboom-)
peterselie ingrediënt info
azijn ingrediënt info
ui ingrediënt info
honing
radijs ingrediënt info
prei
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
BEREIDINGSWIJZE GAMBA's: Zet de visfond op met de witte wijn. Laat hem met de groente 20 minuten trekken. Was de gamba's en doe ze vervolgens in de fond. Laat het aan de kook komen en pocheer de gamba's 3 minuten. Haal de pan van het vuur en laat de gamba's er 10 minuten in afkoelen.
Voedings-
waarde
Energie1636 KiloJoules
390 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
21 gram
20 gram
2 gram