culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw met zoetzure saus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
350
40
5
3
1
-
-
deciliter
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
naar smaak
naar smaak
saus (zoetzuur)
kabeljauw (filet)
boter (room-)
bloem ingrediënt info
sherry (droog)
sambal manis
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Met keukenpapier vis droogdeppen. Vis bestrooien met zout en peper. In theezeefje bloem doen. Vis aan beide kanten ermee bestuiven. In koekepan boter verhitten. Vis in 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Halverwege keren. Intussen in steelpan saus verwarmen. Sherry en sambal erdoor roeren. Vis op schaal scheppen. Beetje saus erover schenken. Rest van saus overdoen in sauskom. Apart erbij geven. Lekker met: Chinese rijstmie (te koop in toko's) en andijviesalade.
Voedings-
waarde
Energie1852 KiloJoules
441 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
32 gram
33 gram
0 gram