Visgerecht
Basisrecept - mosselen
Boemboe bali ikan
Forel (blauw, gekookt)
Forel (gevulde)
Forel met amandeljus
Forel met gekruide mayonaise
Forel met groene saus
Forel met kruidenboter in folie
Gebakken forel
Gebakken heilbot
Gebakken kabeljauw in kokossaus
Gebakken makreel met rozemarijn
Gemarineerde makreel
Gemarineerde vis
Gevulde scholrolletjes met gorgonzolasaus
Haringen gevuld met kruiden
Heilbot (gepocheerd) met asperges
Hemelse forel
Kabeljauw (Gegrild)
Kabeljauw (gepocheerd)
Kabeljauw (Geroosterd)
Kabeljauw (geroosterd) in koolbladeren
Kabeljauw in aluminiumfolie
Kabeljauw in chinese zoetzure saus
Kabeljauw in sherry
Kabeljauw in witte wijn-/tomatensaus
Kabeljauw met citrusvruchten
Kabeljauw met gorgonzola
Kabeljauw met ratatouille
Kabeljauw met sinaasappelsaus
Kabeljauw met zoetzure saus
Kabeljauw uit de oven 1
Kabeljauwfilet met mangosaus
Kabeljauwfilet met oude kaas
Kabeljauwfilet met sojasaus
Kabeljauwgerecht (catalaans)
Kabeljauwpakketjes met bleekselderij en worteltjes
Kabeljauwpakketjes met leerdammer kaas
Kabeljauwsouffle
Kreeft (gekookt)
Kreeft met appel in zachte kerrie-roomsaus
Makreel (gebakken)
Makreel (gebakken) met Hoisin-saus
Makreel (gebakken) met groentemengsel
Makreel (gebakken) met kruidensaus
Makreel (geroosterd) met groentenmengsel
Makreel (gestoomd) gevuld met groente
Makreel (oosterse) met gember en kokos
Makreel in folie
Makreel uit de oven
Mosselen (gebakken)
Mosselen (Mouclade Charentaise)
Mosselen (roquefort)
Mosselen (Vlaamse)
Mosselen a la meuniere
Mosselen in tomatensaus
Mosselen met bleekselderij-kaassaus
Mosselen met citroen
Mosselen met tonijn
Mosselen met warme dipsaus
Mosselen op de wijze van de molenaarsvrouw
Mosselragout 1
Pakketje voor de barbecue - Forel in druivenblad
Pakketje voor de barbecue - forel met champignons
Pakketje voor de barbecue - makreel met sinaasappel
Rivierkreeft met dille
Schelvis (gebakken) in santen
Schelvis (gekookt) in mayonaisesaus
scholfilet met sinaasappel-kerriesaus
Spies voor de barbecue - gambaspies
Spies voor de barbecue - rode poon-spies
Spies voor de barbecue - slibtong-venkelspies
Vis (gestoofd) in kruidensaus
Visfilet op een groentebedje
Visschotel 2
Zalm in saffraansaus
Zeeduivel (gestoofd)
Zeeduivel, gebakken