culinaire zaken .nl |
Mosselen (roquefort) (Zie: mosselen (basisrecept)) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 1 1 |
deciliter eetlepel eetlepel |
wijn (wit) kaas (roquefort) boter (room-) | ||
Berei- ding |
Kneed de fijngemaakte kaas en de boter door elkaar en leg dit op de bodem van de pan. Kook de mosselen verder zoals vermeld in het basisrecept. Voeg tijdens het koken de witte wijn toe. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 357 KiloJoules 85 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 2 gram 0 gram |