culinaire
zaken
.nl
Makreel (gebakken) met kruidensaus
(Ikan Goreng)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
2
2
2
2
1
1
1
-
eetlepel
teentje
theelepel
schijf
stuks
eetlepel
stuks
theelepel
naar smaak
azijn ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
sambal oelek
gember (vers) ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
makreel (vers)
kurkuma (poeder)
zout
Berei-
ding
We gebruiken een schijf van 2 centimeter djahe.

Snij de vis in moten en zout de stukken. Bak ze in de olie. Maak knoflook en lomboks fijn met de kruiden en voeg de sambal toe. Bak dit mengsel in een aparte pan en leng het aan met de azijn. Laat dit even indikken. De saus wordt apart bij de vis geserveerd.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram