culinaire zaken .nl |
Zeeduivel, gebakken (Ikan Boemboe Bali) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
700 3 10 8 2 1 1 1 |
gram centiliter theelepel stuks teentje stuks stuks stuks |
zeeduivel olie sambal oelek tomaat knoflook citroen ui (rood) ui (voorjaars-) | ||
Berei- ding |
Ontvel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukken. Hak de knoflook en de rode ui fijn. Braad de vis aan in olie. Voeg hieraan de ui en de knoflook toe. Daarna voegen we verder de sambal oelek en de tomaten toe. We maken dit af met de jus van de citroen. Stoof de gebakken vis verder gaar en bij het serveren besprenkelen we dit met gesneden lente ui. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |