culinaire
zaken
.nl
Makreel in folie
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
40
20
2
0.50
-
-
stuks
gram
theelepel
theelepel
bosje
naar smaak
naar smaak
makreel (vers)
boter (room-)
sap (citroen-)
mosterd
peterselie (bosje) ingrediënt info
zout
peper (wit) ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de vis overdwars in twee. Leg elk stuk op een beboterd stuk aluminiumfolie. Meng citroensap, mosterd, peterselie, zout en peper en smeer dit over de vis. Verdeel de rest van de boter in klontjes over de makreel en vouw de pakketjes dicht. Laat ze 15 minuten intrekken. Bak ze in de oven op 200 graden Celsius in 30 tot 35 minuten gaar.
Voedings-
waarde
Energie1211 KiloJoules
288 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
1 gram
45 gram
0 gram