culinaire zaken .nl |
Makreel (gestoomd) gevuld met groente (Ikan Kodok) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
150 45 2 1 1 1 0.75 - - - |
gram gram stuks stuks stuks eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak naar smaak |
kokos (geraspt) bloem makreel (vers) ui prei olie (zonnebloem-) bieslook (vers) nootmuskaat peper zout | ||
Berei- ding |
De ui wordt fijngesneden. De prei wordt fijngesneden. Snij de vissen voorzichtig aan de buikzijde open. Haal het vlees en de graten eruit. Bak het vlees zonder vet en prak het fijn. Vermeng dit met de kruiden, ui en prei. Bak dit mengsel heel kort. Voeg dan de bloem en kokos toe en bak het gaar. Laat het koud worden, vul de lege vissen met het mengsel en stoom de vissen dan warm. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |