culinaire zaken .nl |
Kabeljauw (gepocheerd) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Slank | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 2 - |
gram theelepel naar smaak |
kabeljauw (diepvries-) sap (citroen-) zout | ||
Berei- ding |
Breng 7 deciliters water aan de kook. Voeg zout en citroensap toe. Leg de afgespoelde stukken vis in het water. Draai het gas lager zodra het water kookt. Pocheer de vis niet langer dan 6 minuten. Schep de vis uit het water en leg ze op voorverwarmde borden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |