culinaire
zaken
.nl
Schelvis (gebakken) in santen
(Ikan Doedooh (schelvis))
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
4
4
3
1
1
0.50
0.25
-
gram
deciliter
theelepel
theelepel
teentje
eetlepel
theelepel
theelepel
eetlepel
naar smaak
schelvis
santen ingrediënt info
komijn
ketoembar
knoflook ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
trassi
kurkuma (poeder)
asem (water) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Snij de knoflook fijn en fruit dit met de rest van de kruiden in de olie. Doe de vis in zijn geheel erbij, bak ze aan weerszijden bruin. Voeg dan de santen toe en laat de vis koken tot er olie uitkomt.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram