culinaire zaken .nl |
Schelvis (gebakken) in santen (Ikan Doedooh (schelvis)) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 1 4 4 3 1 1 0.50 0.25 - |
gram deciliter theelepel theelepel teentje eetlepel theelepel theelepel eetlepel naar smaak |
schelvis santen komijn ketoembar knoflook olie (zonnebloem-) trassi kurkuma (poeder) asem (water) zout | ||
Berei- ding |
Snij de knoflook fijn en fruit dit met de rest van de kruiden in de olie. Doe de vis in zijn geheel erbij, bak ze aan weerszijden bruin. Voeg dan de santen toe en laat de vis koken tot er olie uitkomt. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |