culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw in sherry
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1
4
1
1
0.50
-
-
gram
deciliter
toefje
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (filet)
sherry (droog)
peterselie ingrediënt info
ui ingrediënt info
citroen
dragon (gedroogd)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Ui pellen en fijnsnipperen. Citroen goed wassen en in plakjes snijden. Vis onder koud stromend water afspoelen. In lengte halveren. Ovenschotel invetten.
Oven voorverwarmen op 200 graden Celcius. Vis inwrijven met zout en peper. Bestrooien met ui en dragon. Oprollen en met houten cocktailprikkers vaststeken. In ovenschotel leggen. Sherry erover schenken. Met alufolie afdekken. In midden van oven in 40 minuten gaarstoven. Af en toe bedruipen met stoofvocht. Uit oven garneren met citroen en peterselie.
Voedings-
waarde
Energie630 KiloJoules
150 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
6 gram
22 gram
1 gram