culinaire zaken .nl |
Kabeljauw (Geroosterd) (Ikan Boemboe Ketjap) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Barbecue | Grill/grillplaat | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 2 1 1 1 0.50 0.50 0.10 |
kilogram eetlepel eetlepel theelepel stuks theelepel theelepel eetlepel |
kabeljauw (filet) olie (zonnebloem-) ketjap (manis) laos (poeder) ui knoflook (poeder) sambal oelek azijn | ||
Berei- ding |
De ui wordt gesnipperd. Fruit de ui met de knoflook, wrijf ze fijn en vermeng ze met de overige kruiden. Maak de (harde) moten vis schoon en smeer ze in met het kruidenmengsel. Wikkel vervolgens de vis in aluminiumfolie, dat aan de binnenzijde is ingevet met wat olie. Rooster de vispakjes gaar in 20 a 30 minuten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |