culinaire zaken .nl |
Visfilet op een groentebedje (Snel klaar uit de magnetron) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Magnetron Goedkoop | Snel Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 1 1 100 1 50 25 2 2 1 1 1 1 - - |
gram deciliter deciliter gram deciliter gram gram stuks stuks stuks eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
visfilet bouillon (vis-) wijn (wit,droog) champignon room (slag-) kaas (oud) kruiden (gemengd) tomaat (vlees-) eidooier ui azijn (wijn-,wit) courgette (groen) boter (room-) peper (wit) zout | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. Snijd de tomaten in blokjes, het uitje in ringen, de champignons in plakjes en de courgette in halve plakjes. | |||
Berei- ding |
Snij de tomaten in blokjes, het uitje in ringen, de champignons in plakjes en de courgette in halve plakjes. Smelt de boter in 30" op vol vermogen. De groente erdoor scheppen en 2 minuten inschakelen. De kruiden (diepvries), peper en wijnazijn erbij roeren. In een 2e schaal de 4 visfilets overgieten met de bouillon + wijn en afgedekt 5 minuten inschakelen. De vis op de groente leggen. Het visvocht zeven, mengen met de slagroom en eierdooiers en dit over de vis schenken en afgedekt, maar NIET afgesloten, 3 minuten inschakelen op vol vermogen. Dan de kaas er over verdelen en onder een voorverwarmde grill laten smelten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2112 KiloJoules 503 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 11 gram 36 gram 4 gram |