culinaire
zaken
.nl
Visfilet op een groentebedje
(Snel klaar uit de magnetron)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
600
1
1
100
1
50
25
2
2
1
1
1
1
-
-
gram
deciliter
deciliter
gram
deciliter
gram
gram
stuks
stuks
stuks
eetlepel
stuks
eetlepel
naar smaak
naar smaak
visfilet
bouillon (vis-)
wijn (wit,droog)
champignon ingrediënt info
room (slag-)
kaas (oud)
kruiden (gemengd)
tomaat (vlees-) ingrediënt info
eidooier
ui ingrediënt info
azijn (wijn-,wit) ingrediënt info
courgette (groen)ingrediënt info
boter (room-)
peper (wit) ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas. Snijd de tomaten in blokjes, het uitje in ringen, de champignons in plakjes en de courgette in halve plakjes.
Berei-
ding
Snij de tomaten in blokjes, het uitje in ringen, de champignons in plakjes en de courgette in halve plakjes. Smelt de boter in 30" op vol vermogen. De groente erdoor scheppen en 2 minuten inschakelen. De kruiden (diepvries), peper en wijnazijn erbij roeren. In een 2e schaal de 4 visfilets overgieten met de bouillon + wijn en afgedekt 5 minuten inschakelen. De vis op de groente leggen. Het visvocht zeven, mengen met de slagroom en eierdooiers en dit over de vis schenken en afgedekt, maar NIET afgesloten, 3 minuten inschakelen op vol vermogen. Dan de kaas er over verdelen en onder een voorverwarmde grill laten smelten.
Voedings-
waarde
Energie2112 KiloJoules
503 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
36 gram
4 gram