culinaire zaken .nl |
Mosselen in tomatensaus | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:10 | |
Indelingen | Goedkoop | Snel | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 200 1 1 0.50 |
kilogram gram blik teentje theelepel |
mossel soepgroenten (boeren-) tomaat knoflook kruiden (keuken-,italiaan | ||
Berei- ding |
Maak de mosselen schoon (indien nodig). Doe de mosselen met de tomatenblokjes en het sap, de grofgesneden soepgroente, knoflook en kruiden in een pan. Breng dit aan de kook en kook de mosselen in 10 minuten gaar. Schep de mosselen regelmatig om. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1668 KiloJoules 397 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 63 gram 0 gram |