culinaire zaken .nl |
Gebakken heilbot | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Snel | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 1 1 - |
gram deciliter theelepel naar smaak |
heilbot wijn (wit) bouillon (poeder) peper | ||
Berei- ding |
Bestrooi de heilbot met peper en bouillonpoeder. Bak de heilbotfilets met de bolle kant eerst in ongeveer 3 minuten om en om gaar. Gebruik hiervoor een breed vismes om de vis voorzichtig te keren. Voeg de witte wijn toe. Stoof de vis nog even 2 minuten onder een hete grill. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 729 KiloJoules 174 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 32 gram 0 gram |