culinaire zaken .nl |
Kabeljauwsouffle | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Slank | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 12 8 3 - - |
gram gram eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
kabeljauw (filet) boter (room-) kaas (parmezaans) ei (kip) zout peper | ||
Berei- ding |
Met een vork de visfilet in kleine stukjes verdelen en controleer of de vis graatloos is. Klop de drie eieren los en meng ze door de vis. Roer er de kaas door en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius en beboter een vuurvaste schaal. Giet er het vismengsel in en laat de souffle in twintig minuten goudbruin worden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1920 KiloJoules 457 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 2 gram 45 gram 0 gram |