culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwsouffle
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
12
8
3
-
-
gram
gram
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
kabeljauw (filet)
boter (room-)
kaas (parmezaans)
ei (kip)ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Met een vork de visfilet in kleine stukjes verdelen en controleer of de vis graatloos is. Klop de drie eieren los en meng ze door de vis. Roer er de kaas door en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius en beboter een vuurvaste schaal. Giet er het vismengsel in en laat de souffle in twintig minuten goudbruin worden.
Voedings-
waarde
Energie1920 KiloJoules
457 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
2 gram
45 gram
0 gram