culinaire zaken .nl |
Visschotel 2 | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Oven | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 3 2 2 1 1 1 - - |
gram stuks eetlepel theelepel stuks teentje stuks naar smaak naar smaak |
kabeljauw (filet,diepvr) tomaat (vlees-) olie (olijf-) sap (citroen-) ui knoflook prei peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
De groente klein snijden en in de hete olijfolie, onder omscheppen, 15 minuten stoven. Op smaak brengen met zout en peper. De visfilets met wat citroensap bedruppelen. De helft van de saus in een ovenschaal scheppen, de visfilets er naast elkaar opleggen en met de rest van de saus bedekken. De schaal afdekken en 30 minuten in een oven van 175 zetten. Lekker met: zilvervliesrijst met (uitgelekte) Mexikaanse mais. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1012 KiloJoules 241 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 26 gram 2 gram |