culinaire zaken .nl |
Zeeduivel (gestoofd) (Ikan boemboe bali) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
700 200 3 10 2 1 1 1 |
gram gram centiliter theelepel teentje stuks stuks stuks |
zeeduivelfilet tomaat olie sambal oelek knoflook citroen ui (rood) ui (bos-) | ||
Berei- ding |
Ontvel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukken. Hak de knoflook en de rode ui fijn. Braad de vis aan in olie. Voeg hieraan de ui en de knoflook toe. Daarna voegen we verder de sambal oelek en de tomaten toe. We maken dit af met de jus van de citroen. Stoof de gebakken vis verder gaar en bij het serveren besprenkelen we dit met gesneden bosui. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |