culinaire
zaken
.nl
Zeeduivel (gestoofd)
(Ikan boemboe bali)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
700
200
3
10
2
1
1
1
gram
gram
centiliter
theelepel
teentje
stuks
stuks
stuks
zeeduivelfilet ingrediënt info
tomaat ingrediënt info
olie ingrediënt info
sambal oelek
knoflook ingrediënt info
citroen
ui (rood) ingrediënt info
ui (bos-)ingrediënt info
Berei-
ding
Ontvel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in stukken. Hak de knoflook en de rode ui fijn. Braad de vis aan in olie. Voeg hieraan de ui en de knoflook toe. Daarna voegen we verder de sambal oelek en de tomaten toe. We maken dit af met de jus van de citroen. Stoof de gebakken vis verder gaar en bij het serveren besprenkelen we dit met gesneden bosui.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram