culinaire zaken .nl |
Kabeljauw in chinese zoetzure saus | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 2 20 1 1 - |
stuks deciliter gram eetlepel eetlepel naar smaak |
kabeljauw (moot) saus (zoetzuur) broccoli (roosjes) wijn (wit) siroop (gember) zout | ||
Berei- ding |
Maak de kabeljauw goed droog met keukenpapier. Sprenkel de wijn erover, strooi er iets zout op en bestrijk de moten met de gembersiroop. Maak de vis gaar in de magnetron. Kook de broccoli in licht gezouten water knapperig gaar. Warm de zoetzure saus op. Giet deze saus over de vis en garneer met broccoli. Serveer direkt, bijvoorbeeld met rijst. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 497 KiloJoules 118 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 21 gram 0 gram |