culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw met ratatouille
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
2
2
2
1
1
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
literblik
stuks
kabeljauw (filet)
sap (citroen-)
margarine
bloem ingrediënt info
ratatouille (blik)
ui ingrediënt info
Berei-
ding
Vis wassen, in 3 stukken snijden en met keukenpapier droogdeppen. Besprenkelen met citroensap. Ui pellen en in ringen snijden. In diep bord bloem strooien. Ovenschotel invetten. Ratatouille erin scheppen.

Oven voorverwarmen op 175 graden Celcius. Vis op ratatouille leggen. Afdekken met alufolie. In midden van oven vis in circa 20 minuten gaarstoven. Intussen ui door bloem wentelen. In koekepan boter verhitten. Ui in circa 5 minuten bruinbakken. Uit oven folie van schotel verwijderen. Ui over vis verdelen.
Voedings-
waarde
Energie688 KiloJoules
164 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
18 gram
1 gram