culinaire zaken .nl |
Kabeljauw met ratatouille | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:35 | |
Indelingen | Goedkoop | Oven | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 2 2 2 1 1 |
gram eetlepel eetlepel eetlepel literblik stuks |
kabeljauw (filet) sap (citroen-) margarine bloem ratatouille (blik) ui | ||
Berei- ding |
Vis wassen, in 3 stukken snijden en met keukenpapier droogdeppen. Besprenkelen met citroensap. Ui pellen en in ringen snijden. In diep bord bloem strooien. Ovenschotel invetten. Ratatouille erin scheppen. Oven voorverwarmen op 175 graden Celcius. Vis op ratatouille leggen. Afdekken met alufolie. In midden van oven vis in circa 20 minuten gaarstoven. Intussen ui door bloem wentelen. In koekepan boter verhitten. Ui in circa 5 minuten bruinbakken. Uit oven folie van schotel verwijderen. Ui over vis verdelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 688 KiloJoules 164 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 18 gram 1 gram |