culinaire
zaken
.nl
Kabeljauwfilet met mangosaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
2
1
0.75
0.25
-
gram
eetlepel
stuks
stuks
theelepel
naar smaak
kabeljauw (filet,diepvr)
peterselie (vers) ingrediënt info
mango ingrediënt info
citroen
koriander (poeder)
kruidnagel (poeder) ingrediënt info
Berei-
ding
Mango schillen, vruchtvlees van pit snijden en dit door zeef wrijven of met staafmixer of in keukenmachine pureren. Puree al roerend met citroensap, koriander en eventueel kruidnagel op smaak brengen. De moot kabeljauw in 2 stukken snijden en met wat zout bestrooien. Elke moot met 2 takjes peterselie en schijfje citroen in aluminiumfolie verpakken. Zorg ervoor dat folie goed om de vis is gevouwen. Vispakketjes ongeveer 22 minuten in voorverwarmde oven (200 graden Celcius, gasovenstand 4) leggen. Vispakketjes wat openvouwen, takjes peterselie verwijderen en een lepel saus over vis gieten. Rest van saus er apart bij serveren. U maakt de maaltijd compleet met bijvoorbeeld rijst en sperziebonen.
Voedings-
waarde
Energie1168 KiloJoules
278 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
51 gram
20 gram
5 gram