culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw in aluminiumfolie
(Ikan Brengkes)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
1.50
12
10
3
2
1
-
gram
deciliter
gram
stuks
teentje
stuks
theelepel
naar smaak
kabeljauw (filet)
santen ingrediënt info
suiker (Javaans)
ui (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peper (rood) ingrediënt info
trassi
zout
Berei-
ding
Kook de kabeljauw in water. Snij de uien, knoflook en de lomboks fijn en stamp ze met de kruiden. Maak van aluminiumfolie ingevette pakjes, die gevuld zijn met: 1 laag vis, 1 laagje kruidenmengsel, 1 schepje santen. Dan circa 15 minuten roosteren of grillen. Koolbladeren kunnen i.p.v. aluminiumfolie gebruikt worden. Deze moeten vooraf even in kokend water gelegd worden.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram