culinaire zaken .nl |
Mosselen (gebakken) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 50 3 1 1 - - |
gram gram eetlepel stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
mossel champignon boter (room-) ui bloem zout peper (zwart) | ||
Berei- ding |
Breng de mosselen op smaak met zout en peper. Haal ze even door de bloem en bak ze met de ui en champignons in de boter. Besprenkel ze met citroensap en strooi er wat peterselie overheen. Serveer met stokbrood. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1033 KiloJoules 246 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 17 gram 1 gram |