culinaire zaken .nl |
Forel met gekruide mayonaise | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 2 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Makkelijk Slank | Snel Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 2 2 2 1 1 1 5 - - |
stuks eetlepel stuks eetlepel eetlepel stuks eetlepel gram naar smaak naar smaak |
forel azijn (naturel) tomaat mayonaise peterselie citroen bieslook (vers) suiker zout peper (wit) | ||
Berei- ding |
Kook de forellen in zoveel water dat ze net onder staan met 20 gram zout per liter water. Laat ze afkoelen, goed uitlekken en leg ze naast elkaar op een schotel met de koppen op een plakje tomaat. Klop de mayonaise los met 1 eetlepel fijngehakte peterselie en fijngehakte bieslook, iets geraspte citroenschil, zout, versgemalen peper en een mespunt suiker. Giet deze mayonaise over de forellen, waarbij de koppen en staarten zichtbaar moeten blijven. Garneer het geheel met schijfjes citroen, tomaten en een toefje peterselie. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 3179 KiloJoules 757 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 17 gram 77 gram 2 gram |