culinaire zaken .nl |
Kabeljauw (Gegrild) (Ikan Boemboe Ketjap) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Barbecue | Grill/grillplaat | Vis / Zeevruchten | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 8 3 2 2 1 0.50 0.50 0.50 |
gram theelepel eetlepel eetlepel eetlepel stuks theelepel theelepel theelepel |
kabeljauw (filet) sap (citroen-) ketjap (manis) olie (zonnebloem-) ![]() ketjap (asin) ui ![]() knoflook (poeder) ![]() djahe sambal oelek | ||
Berei- ding |
De ui wordt gesnipperd. Spoel de moten (4 stuks) vis onder de kraan af en droog ze met keukenpapier. Wrijf ze in met het citroensap en leg ze terzijde. Fruit de gesnipperde ui, voeg knoflook, sambal en ketjaps toe. Roer alles goed om en neem het van het vuur. Smeer nu de kabeljauwmoten met het mengsel in en wikkel iedere moot in aluminiumfolie die van de binnenkant met een beetje olie is bestreken. Rooster ze op de barbecue in 20 - 30 minuten gaar. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |