culinaire
zaken
.nl
Kabeljauw (Gegrild)
(Ikan Boemboe Ketjap)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
8
3
2
2
1
0.50
0.50
0.50
gram
theelepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
kabeljauw (filet)
sap (citroen-)
ketjap (manis)
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ketjap (asin)
ui ingrediënt info
knoflook (poeder) ingrediënt info
djahe
sambal oelek
Berei-
ding
De ui wordt gesnipperd.

Spoel de moten (4 stuks) vis onder de kraan af en droog ze met keukenpapier. Wrijf ze in met het citroensap en leg ze terzijde. Fruit de gesnipperde ui, voeg knoflook, sambal en ketjaps toe. Roer alles goed om en neem het van het vuur. Smeer nu de kabeljauwmoten met het mengsel in en wikkel iedere moot in aluminiumfolie die van de binnenkant met een beetje olie is bestreken. Rooster ze op de barbecue in 20 - 30 minuten gaar.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram