culinaire zaken .nl |
Spies voor de barbecue - gambaspies | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 1 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:05 | |
Indelingen | Barbecue Grill/grillplaat | Snel Vis / Zeevruchten | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 1 - - |
stuks eetlepel naar smaak naar smaak |
garnaal (Chinees(gamba)) olie (olijf-) zout (zee-) sap (citroen-) | ||
Voor- berei- ding |
Indien gebruik wordt gemaakt van houten prikkers leg deze van tevoren enige tijd in het water om verbranden te voorkomen. Rijg de gamba's aan prikkers. Smeer ze in met olijfolie en strooi er wat zeezout overheen. | |||
Berei- ding |
Leg de pennen een paar minuutjes op de barbecue/grillplaat. Een druppeltje citroen/limoen voor de liefhebber. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 559 KiloJoules 133 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 1 gram 21 gram 0 gram |