culinaire
zaken
.nl
Mosselen met tonijn
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
3
250
250
200
200
100
50
20
6
5
5
2
1
-
-
gram
deciliter
gram
gram
gram
gram
gram
gram
gram
stuks
theelepel
theelepel
theelepel
stuks
naar smaak
naar smaak
pasta (groen) ingrediënt info
saus (tomaten-)
tomaat (blik) ingrediënt info
champignon ingrediënt info
tauge ingrediënt info
tonijn (blik)
druif (wit) ingrediënt info
rozijn ingrediënt info
boter (room-)
ui (sjalot) ingrediënt info
oregano ingrediënt info
paprika (poeder) ingrediënt info
komijn
mossel ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Smelt de boter in een diepe pan. Voeg respectievelijk de sjalotjes, champignons, tauge, tomaten, tomatensaus, de mosselen en de tonijn toe. Kook intussen de lintmacaroni beetgaar. Voeg vervolgens de kruiden, rozijnen en de gehalveerde druiven toe. Maak het geheel af met zout en peper.
Voedings-
waarde
Energie2454 KiloJoules
584 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
108 gram
32 gram
8 gram