culinaire zaken .nl |
Mosselen met tonijn | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:15 Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 3 250 250 200 200 100 50 20 6 5 5 2 1 - - |
gram deciliter gram gram gram gram gram gram gram stuks theelepel theelepel theelepel stuks naar smaak naar smaak |
pasta (groen) saus (tomaten-) tomaat (blik) champignon tauge tonijn (blik) druif (wit) rozijn boter (room-) ui (sjalot) oregano paprika (poeder) komijn mossel zout peper | ||
Berei- ding |
Smelt de boter in een diepe pan. Voeg respectievelijk de sjalotjes, champignons, tauge, tomaten, tomatensaus, de mosselen en de tonijn toe. Kook intussen de lintmacaroni beetgaar. Voeg vervolgens de kruiden, rozijnen en de gehalveerde druiven toe. Maak het geheel af met zout en peper. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2454 KiloJoules 584 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 108 gram 32 gram 8 gram |