culinaire zaken .nl |
Schelvis (gekookt) in mayonaisesaus (Ikan Kakap) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:30 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
750 5 4 4 3 2 2 1 - - |
gram eetlepel stuks eetlepel stuks eetlepel stuks krop naar smaak naar smaak |
schelvis olie (sla-) eidooier azijn augurk kappertjes ei (kip) sla zout peper | ||
Berei- ding |
We gebruiken voor dit recept 1 schelvis. De in moten gehakte schelvis wordt in zout water gekookt. Intussen een mayonaise maken van slaolie, azijn, de eierdooiers, peper en zout. Hierin worden de moten vis gewenteld, die vervolgens in het midden van een schaal gelegd worden. De rest van de mayonaise giet men over de vis. Sla, kappertjes, augurkjes en de gehalveerde eieren schikt men om de vis heen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 0 KiloJoules 0 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 0 gram 0 gram 0 gram |