culinaire zaken .nl |
Gemarineerde vis (Seviche de pescado) | |||
Soort gerecht | Visgerecht | Herkomst | Mexico | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 04:00 Bereiding : 01:00 | |
Indelingen | Vis / Zeevruchten | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 150 70 2 1 1 1 0.50 0.25 - |
gram gram theelepel eetlepel stuks eetlepel stuks stuks theelepel naar smaak |
kabeljauw (filet) tomaat sap (citroen-) olie peper (rood) kappertjes avocado citroen oregano zout | ||
Berei- ding |
Doe de blokjes vis in een kom. Schenk er het citroensap over en roer de blokjes vis hier goed doorheen. Laat de blokjes vis ongeveer 4 uur marineren in het citroensap. Roer de vis tijdens het marineren af en toe om. Voeg de in stukjes gesneden tomaat, de kleingesneden rode peper, olie, de kappertjes en de oregano aan de vis toe. Laat het mengsel nog ongeveer 1 uur op een koele plek staan. Maak de gemarineerde vis op smaak met zout. Verdeel het vismengsel op vier borden en garneer het met plakjes avocado en citroen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 988 KiloJoules 235 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 12 gram 23 gram 4 gram |