culinaire
zaken
.nl
Pakketje voor de barbecue - Forel in druivenblad
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
4
4
2
2
3
2
8
-
stuks
eetlepel
eetlepel
teentje
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
forel
sap (citroen-)
venkel (zaad)
knoflook ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
limoen ingrediënt info
druiveblad
zout
Voor-
berei-
ding
Maak de vissen schoon maar laat de kop eraan. Was ze van binnen en buiten onder de koude kraan en dep ze goed droog.
Berei-
ding
Roer een marinade van, citroensap, venkelzaad, zout, knoflook en peterselie. Bestrijk de vissen hiermee en laat ze een tijdje marineren.

Snij de limoenen in dunne plakjes. Wikkel om elk visje 1-2 druiven bladeren en wikkel een paar plakjes limoen mee. Rooster ze boven witgloeiende houtskooltjes (in zo'n dubbel vis- of grillklemrooster) aan beide kanten 5 minuten.

Lekker met dille-roomsaus en/of tzatziki.
Voedings-
waarde
Energie2341 KiloJoules
557 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
4 gram
75 gram
1 gram