culinaire
zaken
.nl
scholfilet met sinaasappel-kerriesaus
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
5
25
10
5
3
0.50
-
-
centiliter
gram
gram
theelepel
stuks
zakje
naar smaak
naar smaak
sap (sinaasappel-)
boter (bak-)
bloem ingrediënt info
sap (citroen-)
scholfilet (diepvries)
saus (kerrie-)
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Bereiden: wrijf de vis in met zout en peper, sprenkel er citroensap over en wentel de vis door de bloem. Schud overtollige bloem er af.

In koekepan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Vis in 8 minuten goudbruin en gaar bakken. halverwege voorzichtig keren. Intussen kerriesaus maken met 1.5 deciliter water volgens gebruiksaanwijzing. Roer de sinaasappelsap er door. Schep de vis op twee borden en verdeel de saus er over.

Lekker met rijst en doperwten.
Voedings-
waarde
Energie577 KiloJoules
137 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
1 gram
0 gram