culinaire
zaken
.nl
Bieflap gevuld met paprika-omelet
(Rollo de filete)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
750
5
6
3
2
2
1
1
1
1
0.50
-
-
gram
deciliter
gram
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
teentje
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
runderbaklap
bouillon (runder-)
bloem ingrediënt info
olie ingrediënt info
chilipoeder
ei (kip)ingrediënt info
paprika (rood) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peterselie (vers) ingrediënt info
paprika (groen) ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de bieflap in de lengte doormidden, maar snij hem niet helemaal open. Klap het vlees open en bestrooi het met zout en peper. Bak een dunne omelet van de losgeklopte eieren. Snij de omelet in smalle reepjes. Leg de reepjes omelet en de repen groene en rode paprika op het vlees en rol het vlees op. Bind de rollade vast met keukengaren.

Verhit de olie in een pan en bak de rollade hierin snel rondom bruin. Haal de rollade uit de pan en leg hem in een braadslee. Fruit de kleingesneden ui en de knoflook in het bakvet. Roer hier de bloem en de chilipoeder door. Voeg al roerende met kleine beetjes tegelijk de bouillon toe totdat het een licht gebonden saus is geworden.

Schenk de saus over de rollade. Braad het vlees ongeveer 1 uur in een op 175 graden Celcius voorverwarmde oven. Bestrijk het vlees tijdens het braden regelmatig met de saus. Serveer het vlees in de saus en bestrooi het gerecht met fijngehakte peterselie
Voedings-
waarde
Energie1555 KiloJoules
370 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
11 gram
48 gram
3 gram