culinaire
zaken
.nl
Pasta alla Toscana
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
400
300
250
2.50
1.50
100
80
30
5
2
1
gram
gram
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
eetlepel
eetlepel
bekertje
pasta (macaroni) ingrediënt info
varkensschnitzel
champignon ingrediënt info
bouillon
wijn (wit)
kaas
ui ingrediënt info
bloem ingrediënt info
olie (olijf-) ingrediënt info
bieslook (vers) ingrediënt info
creme fraiche ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
De schnitzel in reepjes snijden. De ui pellen en snipperen. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Rasp de kaas.
Berei-
ding
De olie verhitten en hierin het vlees rondom bruin bakken, het vlees uit de pan nemen, het vuur laag zetten en de ui en de champigons 3 minuten fruiten. De bloem er door roeren en al roerende in beetjes de wijn, de bouillon, het vlees en de creme fraiche toevoegen en de saus 3 minuten laten pruttelen.

Intussen de pasta met zout in ruim kokend water beetgaar koken. De afgegoten pasta door de saus scheppen of over 4 borden verdelen en de saus er overheen scheppen, met bieslook betrooien en de kaas apart erbij serveren.
Voedings-
waarde
Energie2821 KiloJoules
672 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
85 gram
24 gram
5 gram