culinaire zaken .nl |
Pasta alla Toscana | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:10 Bereiding : 00:25 | |
Indelingen | Eenpansgerecht | Rijst En Pasta | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
400 300 250 2.50 1.50 100 80 30 5 2 1 |
gram gram gram deciliter deciliter gram gram gram eetlepel eetlepel bekertje |
pasta (macaroni) varkensschnitzel champignon bouillon wijn (wit) kaas ui bloem olie (olijf-) bieslook (vers) creme fraiche | ||
Voor- berei- ding |
De schnitzel in reepjes snijden. De ui pellen en snipperen. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
De olie verhitten en hierin het vlees rondom bruin bakken, het vlees uit de pan nemen, het vuur laag zetten en de ui en de champigons 3 minuten fruiten. De bloem er door roeren en al roerende in beetjes de wijn, de bouillon, het vlees en de creme fraiche toevoegen en de saus 3 minuten laten pruttelen. Intussen de pasta met zout in ruim kokend water beetgaar koken. De afgegoten pasta door de saus scheppen of over 4 borden verdelen en de saus er overheen scheppen, met bieslook betrooien en de kaas apart erbij serveren. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2821 KiloJoules 672 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 85 gram 24 gram 5 gram |