culinaire zaken .nl |
Kaasschijf met gember | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:20 | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 50 4 3 3 3 2 |
gram gram eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel eetlepel |
kaas margarine meel (paneer-) melk siroop (gember) bloem gember (bak-) | ||
Voor- berei- ding |
Rasp de kaas. | |||
Berei- ding |
In kom doen: kaas, gember en gembernat. Door elkaar mengen en tot stevige bal kneden. Hiervan 4 gelijke schijven vormen. In diep bord bloem en melk tot papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien. Kaasschijven eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen. In koekepan boter verhitten. Kaasschijven circa 0.5 minuten aan elke kant bruin bakken. Op matig vuur nog 4 minuten bakken tot kaas begint te smelten. Steeds keren. Kaasschijven op 4 borden leggen.K | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2112 KiloJoules 503 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 19 gram 22 gram 0 gram |