culinaire
zaken
.nl
Kaasschijf met gember
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
300
50
4
3
3
3
2
gram
gram
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
eetlepel
kaas
margarine
meel (paneer-)
melk ingrediënt info
siroop (gember)
bloem ingrediënt info
gember (bak-) ingrediënt info
Voor-
berei-
ding
Rasp de kaas.
Berei-
ding
In kom doen: kaas, gember en gembernat. Door elkaar mengen en tot stevige bal kneden. Hiervan 4 gelijke schijven vormen.
In diep bord bloem en melk tot papje roeren. In ander diep bord paneermeel strooien.
Kaasschijven eerst door bloempapje halen, dan door paneermeel wentelen.
In koekepan boter verhitten. Kaasschijven circa 0.5 minuten aan elke kant bruin bakken. Op matig vuur nog 4 minuten bakken tot kaas begint te smelten. Steeds keren.
Kaasschijven op 4 borden leggen.K
Voedings-
waarde
Energie2112 KiloJoules
503 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
19 gram
22 gram
0 gram