culinaire zaken .nl |
Telor Dadar Isi (Gekruide omelet) | |||
Soort gerecht | Bijgerecht | Herkomst | Indonesie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
175 1.50 8 6 4 2 1 1 1 1 0.25 0.25 - |
gram deciliter gram stuks stuks stuks theelepel eetlepel theelepel theelepel theelepel eetlepel naar smaak |
varkenshamlap santen bloem ui ei (kip) kemirie (noot) laos (poeder) olie (zonnebloem-) trassi kurkuma (poeder) ketoembar asem (water) zout | ||
Berei- ding |
De kleine uien worden fijngesnedne. Het vlees fijnmalen en de kruiden fijnstampen. De kruiden bij elkaar houden. Fruit daarna de kruiden in wat olie. Voeg hierbij het gemalen vlees, de santen, het aangelengde meel en laat dit vulsel droog worden. Van de eieren maakt men een omelet en rolt ze op met het vulsel in het midden. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1539 KiloJoules 366 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 14 gram 21 gram 4 gram |