culinaire
zaken
.nl
Rempejeh van garnalen of van teri (klein zeevisje)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
80
32
12
4
1
0.50
0.50
0.25
-
gram
gram
gram
eetlepel
teentje
theelepel
theelepel
theelepel
kopje
naar smaak
garnaal (Hollands,gepeld)
meel (rijst-)
bloem ingrediënt info
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
ketoembar
kurkuma (poeder)
komijn
melk (kokos-,dik) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
U maakt flensjesbeslag van rijstmeel, bloem en kokosmelk. Het beslag kruidt u met ketoembar, djinten, knoflook, koenjit en zout (naar smaak). De garnalen of teri roert u door het beslag. In de wadjan bakt u krokante koekjes, door aan de rand van de wadjan telkens een eetlepel van het beslag in de hete olie te laten glijden.
Voedings-
waarde
Energie1876 KiloJoules
447 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
25 gram
13 gram
1 gram