culinaire
zaken
.nl
Kip op parijse manier
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
1
5
5
150
50
6
3
2
1
1
-
-
-
kilogram
deciliter
deciliter
gram
gram
gram
teentje
eetlepel
stuks
stuks
naar smaak
naar smaak
naar smaak
kippenpoulet
bouillon
wijn (rood)
spek (mager)
boter (room-)
bloem ingrediënt info
knoflook ingrediënt info
peterselie ingrediënt info
ui ingrediënt info
laurier (blad)
tijm ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Het fijngesneden spek in de boter uitbakken. De kippenpoulet, zonder lever, toevoegen en bakken; de ui toevoegen, met bloem bestrooien, doorroeren en bouillon, wijn, zout, peper, het fijngesneden teentje knoflook en de kruiden toevoegen. Kort voor het gaar worden de lever toevoegen en meestoven. Op het laatst het vlees eruit nemen. De saus zeven en over het vlees schenken.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram