culinaire zaken .nl |
Kalfskoteletten met salie | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Italie | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:40 | |
Indelingen | Makkelijk | Slank | Vlees | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
1 50 4 2 2 - - |
deciliter gram stuks eetlepel eetlepel naar smaak naar smaak |
marsala boter (room-) kalfskotelet salie (vers) bloem zout peper | ||
Berei- ding |
Wrijf de kalfskoteletten in met zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de boter in een koekepan. Roer de salie erdoor. Bak de koteletten op hoog vuur aan beide kanten bruin. Voeg de marsala toe en stoof de koteletten in 20-30 minuten zachtjes gaar. Voeg af en toe een scheutje water toe. Lekker met spaghetti met wat pesto en spinazie met rozijnen en pijnboompitten. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1907 KiloJoules 454 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 9 gram 43 gram 1 gram |