culinaire
zaken
.nl
Zoete pasteitjes met kwarkvulling
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
350
250
175
75
2.80
15
5
3
2
1
-
-
gram
gram
gram
gram
centiliter
eetlepel
theelepel
stuks
stuks
zakje
naar smaak
naar smaak
bloem ingrediënt info
kwark
boter (room-)
krent ingrediënt info
melk ingrediënt info
suiker
sap (citroen-)
ei (kip)ingrediënt info
eidooier
suiker (vanille-)
zout
kruiden (koek-)
Berei-
ding
Maak het deeg: zeef de bloem met het zout in een kom. Snij de boter met twee messen door het bloemmengsel. Kneed er een kruimelig deeg van. Voeg de losgeklopte eieren toe en kneed deze met ongeveer 2 eetlepels water door het deeg tot het soepel is geworden. Vorm van het deeg een bal en laat deze ongeveer 30 minuten op een koele plaats rusten. Maak de vulling: vermeng alle ingredienten voor de vulling en klop het mengsel met een mixer tot een smeuig geheel.
Voedings-
waarde
Energie4118 KiloJoules
980 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
139 gram
23 gram
1 gram