culinaire zaken .nl |
Pikante wittesaus | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Chili | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:06 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | Snel | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
4 35 35 22 0.50 - - |
deciliter gram gram stuks bekertje naar smaak naar smaak |
bouillon (vlees-) boter (room-) bloem peperkorrel creme fraiche zout peper | ||
Berei- ding |
Smelt de boter in 35 seconden in een glazen schenkkan op 850 Watt. Roer eerst de bloem en dan de bouillon erdoor en vervolgens in 5 minuten op 850 Watt aan de kook laten komen. Roer de saus glad met een garde en roer hierna de rest van de ingredienten erdoor. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 418 KiloJoules 100 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 7 gram 1 gram 0 gram |