culinaire zaken .nl |
Varkenskotelet met roquefort | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Frankrijk | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:30 Bereiding : 00:27 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 100 50 20 4 2 2 - - |
gram gram gram gram stuks eetlepel stuks naar smaak naar smaak |
ham (achter-) boter (room-) kaas (roquefort) bloem varkenskarbonade (rib-) meel (paneer-) ei (kip) peper (wit) zout | ||
Berei- ding |
Laat de koteletten 30 minuten stevig worden in de diepvries. Snij het vlees horizontaal in zodat een holte onstaat. Rol een stuk kaas in een plak ham. Doe dit in de holte van de kotelet. Bestrooi de koteletten met zout en peper, en wentel ze door de bloem. Haal de koteletten door een losgeklopt ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de boter en bak de koteletten goudbruin aan. Braad ze nog even door tot ze gaar zijn. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2972 KiloJoules 708 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 8 gram 63 gram 0 gram |