culinaire
zaken
.nl
Varkenskotelet met roquefort
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
100
50
20
4
2
2
-
-
gram
gram
gram
gram
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
ham (achter-)
boter (room-)
kaas (roquefort)ingrediënt info
bloem ingrediënt info
varkenskarbonade (rib-)
meel (paneer-)
ei (kip)ingrediënt info
peper (wit) ingrediënt info
zout
Berei-
ding
Laat de koteletten 30 minuten stevig worden in de diepvries. Snij het vlees horizontaal in zodat een holte onstaat. Rol een stuk kaas in een plak ham. Doe dit in de holte van de kotelet. Bestrooi de koteletten met zout en peper, en wentel ze door de bloem. Haal de koteletten door een losgeklopt ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de boter en bak de koteletten goudbruin aan. Braad ze nog even door tot ze gaar zijn.
Voedings-
waarde
Energie2972 KiloJoules
708 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
8 gram
63 gram
0 gram