culinaire
zaken
.nl
Aardappelsaladesaus met bier
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
3
2
2
2.50
2
1
-
-
eetlepel
stuks
eetlepel
deciliter
theelepel
deciliter
naar smaak
naar smaak
olie (zonnebloem-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
bloem ingrediënt info
pils
suiker
azijn ingrediënt info
peper ingrediënt info
zout
Voor-
berei-
ding
Snipper de ui fijn.
Berei-
ding
Verwarm de olie in een pannetje en laat de uien erin glazig worden. Voeg al roerend de bloem erbij. Voeg dan in scheutjes de pils toe. Roer er, als de saus een glad geheel is, de suiker en de azijn door en maak de saus af met wat zout en peper naar smaak.
Laat de saus ietsje afkoelen en giet haar dan over gekookte aardappelplakjes.
Voedings-
waarde
Energie508 KiloJoules
121 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
12 gram
1 gram
1 gram