culinaire zaken .nl |
Tagliatelle met tongschar in vis&dillesaus | |||
Soort gerecht | Voorgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 8 | Bereidings- tijden | Voorbereiding : 00:05 Bereiding : 00:17 | |
Indelingen | Magnetron | Combi-magnetron | ||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
600 600 4 1 50 25 3 3 2 - - |
gram gram deciliter deciliter gram gram eetlepel eetlepel pak naar smaak naar smaak |
pasta (tagliatelle,groen) tongschar water wijn (wit,droog) boter (room-) bloem room (slag-) dille (vers) saus (vis en dille-) peper zout | ||
Berei- ding |
Tagliatelle gaar koken. Tongschar in reepjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. In pan boter smelten en vis in circa 4 minuten al roerende bruin en gaar bakken. Vissaus maken met de wijn en water. Roer slagroom door de saus en de dille. Tagliatelle afgieten en op schaal leggen. Vis en saus erover verdelen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1430 KiloJoules 340 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 54 gram 10 gram 2 gram |