culinaire zaken .nl |
Pannekoeken gevuld met gehakt en groente | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:50 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
300 300 150 1.25 10 4 3 - |
gram gram gram deciliter stuks eetlepel stuks naar smaak |
doperwt (diepvries) gehakt (varkens-) bloem melk wortel olie ei (kip) zout | ||
Berei- ding |
De eieren met zout, bloem en melk goed mengen. Dit pannekoekbeslag ongeveer 25 minuten laten rijzen. De worteltjes schoonmaken, schrappen of schillen en wassen. In schijfjes snijden. De wortelschijfjes in water met weinig zout ongeveer 6 minuten koken. Na 3 minuten de doperwtjes toevoegen en meekoken. De gehaktballetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden. Wat olie verhitten in een kleine pan en na elkaar 4 pannekoeken bakken. Van de pannekoeken puntzakjes vouwen en deze met groente en gehaktballetjes vullen. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2471 KiloJoules 588 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 42 gram 25 gram 4 gram |