culinaire
zaken
.nl
Kipfilet met roomkaas en ham
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
500
2
1
50
30
8
4
3
gram
deciliter
deciliter
gram
gram
stuks
plakje
eetlepel
kipfilet
bouillon (kippen-)
wijn (rose)
boter (bak-)
kaas (room-,knoflook)
ui (sjalot) ingrediënt info
ham (Ardenner-)ingrediënt info
bloem ingrediënt info
Berei-
ding
De kpfilets opensnijden, vullen met de kaas, dichtvouwen en omwikkelen met de ham, zodat de filet gesloten blijft. In een braadpan in de boter rondom bruin braden. Uit de pan nemen. In bakvet de in vieren gesneden sjalotjes fruiten, bloem, rose en bouillon erbij doen en de kipfilets in de pan gaar stoven. Doe wat saus over de kipfilets en geef er de rest apart bij.
Voedings-
waarde
Energie1219 KiloJoules
290 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
10 gram
32 gram
0 gram