culinaire zaken .nl |
Kipfilet met roomkaas en ham | |||
Soort gerecht | Hoofdgerecht | Herkomst | Nederland | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Goedkoop | |||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
500 2 1 50 30 8 4 3 |
gram deciliter deciliter gram gram stuks plakje eetlepel |
kipfilet bouillon (kippen-) wijn (rose) boter (bak-) kaas (room-,knoflook) ui (sjalot) ham (Ardenner-) bloem | ||
Berei- ding |
De kpfilets opensnijden, vullen met de kaas, dichtvouwen en omwikkelen met de ham, zodat de filet gesloten blijft. In een braadpan in de boter rondom bruin braden. Uit de pan nemen. In bakvet de in vieren gesneden sjalotjes fruiten, bloem, rose en bouillon erbij doen en de kipfilets in de pan gaar stoven. Doe wat saus over de kipfilets en geef er de rest apart bij. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 1219 KiloJoules 290 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 10 gram 32 gram 0 gram |