culinaire
zaken
.nl
Varkensoesters
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
200
60
20
4
2
-
gram
gram
gram
stuks
stuks
naar smaak
kaas (Camembert)
margarine
bloem ingrediënt info
varkensoester
ui ingrediënt info
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Snij de uien in ringen. Snij de camembert in dunne plakjes. Bestrooi de varkensoesters met peper en bestuif ze met bloem. Bak de oesters in de margarine in 4 minuten aan beide kanten bruin. Plaats de varkensoesters in een ovenschaal. Leg er vervolgens twee a tot drie grof gesneden uiringen bovenop. Leg de plakjes camembert hier weer bovenop. Gratineer de varkensoester ongeveer 5 minuten onder een driekwart hete grill.
Voedings-
waarde
Energie3053 KiloJoules
727 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
7 gram
43 gram
1 gram