culinaire zaken .nl |
Chocolade-batontaart | |||
Soort gerecht | Banket en gebak | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | ? | |
Indelingen | Brood En Banket | Makkelijk | Oven | |
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
2 100 90 15 10 |
stuks gram gram gram gram |
ei (kip) suiker bloem cacao (poeder) rasp (citroen-) | ||
Berei- ding |
Oven voorverwarmen op 170 graden Celcius. De eieren, suiker, citroenrasp au bain marie verwarmen en stijf kloppen. De gezeefde bloem en cacaopoeder erdoor spatelen. De beboterde vorm voor 3/4 vullen met het beslag en afbakken in de oven. De taart vullen met een chocoladecreme en de buitenkant op een laagje creme, decoreren met lange vingers. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 2407 KiloJoules 573 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 83 gram 381 gram 0 gram |