culinaire
zaken
.nl
Dadar djamoer
(Omelet met champignonragout)
Ingre-
diënten
AantalEenheidOmschrijving
2
125
25
10
4
3
1
-
-
deciliter
gram
gram
theelepel
stuks
eetlepel
stuks
naar smaak
naar smaak
melk ingrediënt info
champignon ingrediënt info
bloem ingrediënt info
sap (citroen-)
ei (kip)ingrediënt info
olie (arachide-) ingrediënt info
ui ingrediënt info
zout
peper ingrediënt info
Berei-
ding
Verhit 2 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 4 minuten. Roer de bloem door het uimengsel. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de melk toe tot een gebonden saus is ontstaan. Roer de plakjes champignons en het citroensap door de saus. Draai de hittebron laag en laat de ragout 4 minuten zachtjes koken. Maak de ragout op smaak met wat zout en peper. Klop de eieren in een kommetje los met een scheutje water. Verhit de rest van de olie in een koekepan en bak hierin van de losgeklopte eieren een omelet. Laat de omelet op een schaal glijden en verdeel er de champignonragout over. Klap de omelet dubbel.
Voedings-
waarde
Energie0 KiloJoules
0 KiloCaloriën
Koolhydr
Eiwit
vezels
0 gram
0 gram
0 gram