culinaire zaken .nl |
Visveloute | |||
Soort gerecht | Saus, salsa of dip | Herkomst | Onbekend | |
Aantal personen | 4 | Bereidings- tijden | Bereiding : 00:15 | |
Indelingen | ||||
Ingre- diënten | Aantal | Eenheid | Omschrijving | |
5 25 25 - - |
deciliter gram gram naar smaak naar smaak |
bouillon (vis-) boter (room-) bloem zout peper | ||
Berei- ding |
Smelt de boter in een pan en roer er de bloem door. Voeg onder voortdurend roeren beetje bij beetje de visbouillon toe tot een gladde en gebonden saus is ontstaan. Laat de saus op laag vuur 3.5 minuten doorkoken en maak hem op smaak met wat zout en peper. | |||
Voedings- waarde |
Voedingswaarde per portie | Energie | 313 KiloJoules 75 KiloCaloriën | Koolhydr Eiwit vezels | 5 gram 1 gram 0 gram |